magamról   |   kozmetika   |   smink   |   kézápolás   |   esküvõi szolgáltatások   |   galéria   |   partnerek
Menyasszonyoknak a legcsodálatosabb napra

E napon minden menyasszony a maximumot szeretné kihozni magából hisz ez az Ő napja. Hogy az ünnep a legtökéletesebb legyen személyre szabott programcsomagot dolgoztunk ki a szépülni vágyó aráknak.

A kozmetikai szerviz elsõ lépése már 4-6 héttel az esküvõ elõtt veszi kezdetét. A szép smink a szép bõrnél kezdõdik. Ahhoz, hogy a menyasszony a legszebben mutasson a nagy napon a bõrét is fel kell készíteni. A szép bõr már fél siker. Elsõ lépésben bõrdiagnózist végzünk, ahol egyénileg meghatározzuk a kezelés további lépéseit. Figyelembe vesszük a kiválasztott esküvõi ruha szabását, hiszen egy mély dekoltázs kétszer olyan szép makulátlan hamvas bõrrel. Ugyanez érvényes a vállakat szabadon hagyó fûzõs ruhákra is.

Egy teljes körû szépségápolási programot állítunk össze személyre szabottan, amely tartalmaz arc, dekoltázs, váll, kar kozmetikai kezelést, masszázst és természetesen sminket.

Szükség illetve igény szerint a program tartalmazhatja:

Arctisztítást, hogy alaposan el lehessen távolítani a mitesszereket és pattanásokat.
Bõrcsiszolás finoman, de hatékonyan távolítja el az elhalt bõrsejtek felsõ rétegét. Bõrfiatalítás, pigment foltok halványítása, hegek halványítása, pattanásos bõrök állapotjavítása, ránctalanítás.
Alapos arc- és, testápolást. Radírozás, táplálás - ez lehet ampulla, szérum vagy valamilyen koncentrátum, bármilyen maszk, ami feltölti, hidratálja vagy feszesíti a bõrt. A szemek ápolására érdemes nagyobb figyelmet fektetni, hiszen ilyenkor az izgalomtól lehet, hogy nyugtalanabbul alszunk. A smink is tartósabb, szebb egy jól ápolt szemkörnyéken.

Az esküvõ napja nem csak a menyasszony Nagy Napja, hanem a családé, barátoké is, ezért rájuk is gondoltam, az örömanyák, koszorúslányok, a tanúk alkalomhoz illõ sminkjét is elkészítem.

A Galériában megtekinthetõek azok a mennyasszonyok, akik éltek a fenti szolgáltatásokkal.

Perfectface.hu - A tökéletes arcért!     |     Minden jog fenntartva! © 2010.     |     Az oldalt a web-sys informatika készítette.